Turnen 2016

Clubkampioenschappen turnen


Op zaterdag 28 mei werden in de sporthal “De Stelling” in Blijham de clubkampioenschappen voor onze turnleden gehouden.  27 leden van de turnselectie hebben hieraan deelgenomen. Ook waren er deze ochtend wisselbekers te verdelen. Een voor de meiden die een voorgeschreven oefening turnen en een voor de meiden die een keuze oefening turnen.


mini instap:
1. Sharon
2.Marit Houwen
3. Mirlinde


Jeugd 1:
1. Guusje
2. Senna
3. Marit Jongeling
Instap:
1. Bente
2. Kirsten
3. Anna


Jeugd 2 en Junior:
1. Dian
2. Merle
3. Myra
pupil 1 en 2
1. Nikki
2. Nienke
3. Jippe
Senior:
1. Manon
2. Nathalie
3. Danique
De wisselbeker voor de voorgeschreven oefenstof is dit jaar voor Nikki en de wisselbeker voor de keuze oefenstof is dit jaar voor Dian.  Het was een leuke en gezellige ochtend. Iedereen ging uiteindelijk naar huis met een medaille en diploma. Ook de juryleden bedankt voor jullie inzet deze ochtend.


turnwedstrijd Wildervank NTS B

Afgelopen weekend 16 en 17  april werd de 2e voorronde voor het provinciaal kampioensschap turnen gehouden in Wildervank.

In de eerste wedstrijd was wisten Marit Jongeling(D4) en Senna Graver(D3) een finale plek te bemachtigen. In de tweede wedstrijd wisten Nikki Poortman(pupil 1D1) en Chrissy Meijer(pupil 2 D1) beide beslag te leggen op de 2e plaats en Myra Rinne werd in haar categorie 1ste. Helaas viel Mariette Verwey(pupil2 D1) net buiten de prijzen maar is ze wel door naar de finale. In de laatste wedstrijd van de zaterdag wist Merle Rinne 3e(junior) te worden en Bente Vos (instap D1) ging er vandoor met het zilver.

Op zondag stond voor SVB nog 1 wedstrijd op het programma waarin Larissa Nieman haar kunnen mocht vertonen en dat deed ze dan ook met overmacht want ze won glansrijk deze wedstrijd.

Alle bovengenoemde meiden zijn door naar de finale op 21 mei a.s in Uithuizen. Wij zijn super trots op alle meiden de trainsters.


NEDMAG VEENDAM

Vandaag hebben wij uit handen van mevrouw Alma Doedens van NEDMAG INDUSTRIES VEENDAM een balk matje mogen ontvangen. De turnsters maar natuurlijk ook de andere leden zijn hier super blij mee.

www.nedmag.nl

Bedankt !!!!!