CLUBINFORMATIE

Melissa Hilbrands: Melissaslor@hotmail.com

Ilona van der Laan (ledenadministratie): ilona_vd_laan@hotmail.com

Leiding

José Klooster (06-22541094) streetdance recreatief en selectie en turnen meisjes/dames en gymnastiek.
Alie Katuin(0625420404) turnen, BBB, Callanetics, Pilates en gymnastiek.

KVK Nummer: 40037445

Ereleden
Dhr. J.Smit
Mevr. Smit-Haan
Mevr. P. Mulder
Dhr Baalmans

Leden van verdienste
Mevr A. Katuin-Klok
mevr. B. Poortman-Begeman

Ledenadministratie
Om lid te worden van de vereniging dient u een aanmeldingsformulier in te vullen. Deze is te verkrijgen bij de leiding. Het aanmeldingsformulier kunt u ingevuld weer inleveren op de les. De eerste 3 lessen zijn gratis.
Afmelden van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren aan de ledenadministratie bij Ilona van der Laan. Opzeggen is mogelijk per kwartaal. Adres: Oosterstraat 65 9697PE Blijham, 0597-856516, ilona_vd_laan@hotmail.com
Foto's website
SVB plaatst regelmatig foto's van activiteiten op de website. Hebt u er bezwaar tegen wanneer u of uw kind hierop te zien is, neemt u dan contact met ons op. We zullen er dan voor zorgdragen dat dit niet gebeurt.