2015


TURNGALA LEEK 7 NOVEMBER

Op 7 november mochten onze danseressen hun circusdans laten zien tijdens het turngala in Leek. Dat betekende optreden in twee shows tussen de Nederlandse wereldtoppers. 

Op maandag verscheen er een prachtige foto in het Dagblad van het Noorden.

Wat zijn we trots op José en haar meiden!Open EK Jazz Bottrop :🏆Op 24 en 25 mei hebben zowel de junior als senior dansgroep mee gedaan aan deze wedstrijd. Onze Trainster Jose Klooster heeft samen met Tanja van Ravenhorstt de meiden weer super begeleid. Super bedankt hiervoor! 
Beide teams hebben het beste van zichzelf laten zien. Senior werd in een sterk deelnemersveld 6e met 0.37 tekort op een finale plaats. Top meiden. 
De junior groep verbaasde vriend en vijand met een derde plaats in de voorronde. SUPER!!! De verschillen in deze categorie waren zo minimaal dat iedereen zou kunnen winnen. De meiden gingen uiteindelijk naar huis met een 4e plek en een prachtige beker. Doelstelling behaald: vorig jaar 5e nu 4e. 
Nu op naar volgend jaar. go girls!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danswedstrijd Friesland 25 04 2015


Twee zilveren bekers gingen er mee naar Blijham. De ministars en de Juniorstars werden beide tweede op de IFKD  


 


Gefeliciteerd meiden!