2013

Romy Smit met overmacht kampioen

Zaterdag 16 maart werden de voorrondes Turnen gehouden in Tweede Exloermond. Met een verschil van 6 punten op de nummer 2 werd Romy Smit (jeugd nivo 9) van S.V.Blijham kampioen en plaatste ze zich voor de finale. Dit belooft veel voor de finale.
Ook Sharon Abels junior nivo 8 viel in de prijzen. Zij werd 2e in haar categorie. Danique Korte viel in deze categorie net buiten de prijzen en werd 4e . Maar beide zijn door naar de finale.
In een sterk deelnemersveld werden Yvonne van Puijenbroek en Nathalie Bleeker respectievelijk 13e en 14e en wisten hiermee ook een plek veilig te stellen voor de finale.
Trainster José Klooster kan terugkijken op een geslaagde dag.Weer succes voor S.V.Blijham

Tijdens de plaatsingswedstrijden turnen in Uithuizen wist Inez Dekker pupil2 nivo 7 beslag te leggen op een prachtige 3e plek in de 3e divisie. Door deze prestatie mag Inez uitkomen in de landelijke turnwedstrijden. Ook Linda Katuin senior niveau 5 presteerde goed in de 4e divisie. Zij werd 6 in een veld van 22 turnsters. Trainster José Klooster kan tevreden terug kijken op een geslaagde dag turnen in Uithuizen.


Verslag PK Heerenveen 2013
Dian Poortman had gisteren samen met haar trainster Jose Klooster een Turnwedstrijd in Heerenveen. Het ging hier om het Provinciaal Kampioenschap turnen.
Dian begon goed op brug en balk ze stond na 2 ronden dan ook 1ste. Vervolgens ging Dian naar vloer haar beste onderdeel en hier ging het helaas mis ze ging door haar enkel en miste daardoor 2 verplichte elementen in haar oefenening. Bij sprong kon ze zich herstellen maar dat was niet genoeg om een medaille mee naar huis te nemen: ze werd 4e.

Dian is wel door naar de landelijke wedstrijden welke gehouden worden op 2 en 3 maart in Volendam.